Tractări Auto Arad, Asistență Rutieră Arad

Ți s-a stricat mașina în mijlocul drumului?

Te afli în județul Arad și ai nevoie de tractare auto?

Sună acum la 0753 400 500 și primești asistență rutieră în cel mai scurt timp posibil, la prețuri minime!

Oferim servicii rapide de remorcare oriunde în județul Arad și la nivel național. Putem face reparații la marginea drumului sau vă tractăm la cel mai apropiat service auto. Suntem complet echipați și cu o înaltă experiență pentru a oferi servicii de calitate.

tractareurgent.ro oferă servicii profesionale de tractare și asistență rutieră a vehiculelor în tot județul Arad. Pentru șoferii care se confruntă cu dificultăți mecanice, vom încerca să remediem defecțiunea chiar în locul în care ați rămas cu mașina. Printre aceste servicii enumerăm: vulcanizare auto mobilă, baterie fără curent, pană de combustibil etc.

servicii de tractari autoFuncționăm 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și acoperim cea mai mare parte a județului Arad: orașul Arad, Nădlac, Pecica, Curtici etc.

Suntem specialiști în operațiunile de tractare și vă putem ajuta în situații când ați epuizat combustibilul, ați făcut pană și nu aveți roată de rezervă, ați alimentat cu combustibil greșit (benzină la motorină sau motorină la benzină) sau pur și simplu ați uitat cheia în mașină și nu o puteți deschide.

Ori de câte ori este posibil, ne propunem să vă reparăm mașina pe marginea drumului. Dacă nu putem să vă readucem pe drum, tehnicianul nostru vă va tracta vehiculul la cel mai apropiat service auto sau la adresa indicată de dvs.

În cazul în care ați fost implicat într-un accident, din vina dumneavoastră sau nu, vă rugăm să urmați pașii necesari pentru notificarea unei daune.

Aflați mai multe detalii despre daunele auto.


De ce să alegeți tractareurgent.ro

✅ Răspundem rapid: call center-ul este nonstop și este disponibil pe tot teritoriul țării
✅ Oferim asistență în caz de avarie – vă oferim asistență profesională, sfaturi și soluții la problema aparută
✅ Tractăm mașinile oriunde în țară – venim în orice localitate și vă tractăm la adresa dorită
✅ Efectuăm reparații pe loc – dacă avaria este una minoră, îți reparăm autoturismul pe loc
✅ Acoperim toate mărcile și modelele – putem tracta orice tip de autoturism sau SUV
✅ Efectuăm diagnoză auto – in anumite situații, efectuăm diagnoză pentru a identifica sursa defecțiunii