TRACTĂRI AUTO

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

REPARAȚII AUTO

Când rămâi in pană cu autoturismul, singurul lucru pe care îl aștepți de la o firmă de tractări este asistența imediată. Deși majoritatea  au un timp de răspuns rapid în timpul orelor de lucru sau în timpul zilei, pot să nu răspundă la apelurile târzii din noapte. tractareurgent.ro vine în sprijinul dvs. inclusiv noaptea, în aproape orice localitate din țară. Avem colaboratori la nivel național care vă vor oferi tipul de serviciu solicitat, inclusiv în weekend.

În cazul situațiilor de urgență, firmele de tractări care răspund imediat la apeluri sunt preferate de clienți. Ne angajăm să răspundem prompt la orice apel și să oferim soluții profesionale, indiferent de tipul serviciului solicitat: tractare, asistență rutieră, vulcanizare mobilă sau deblocare uși auto.

Blocarea accidentală a cheilor în interiorul mașinii

În cazul blocării accidentale a cheilor în interiorul mașinii, cea mai bună cale de a ieși dîn astfel de situații este de a tracta mașina la locația unde se află cheile de rezervă. Dacă acest lucru nu este posibil, vom debloca ușa autoturismului fără a provoca pagube. Aflați mai multe detalii aici.

Servicii de calitate

Folosim cele mai bune unelte, echipamente și cele mai bune autoutilitare care pot tracta cu ușurință toate tipurile de mașini. Angajații și colaboratorii noștri acordă o mare valoare profesionalismului și atitudinii responsabile pentru a se asigura că sunt oferite servicii de înaltă calitate.

Situații neprevăzute în care beneficiați de serviciile de tractare auto:

  • Accident sau coliziune cu un alt vehicul
  • Motor supraîncălzit sau defect
  • Probleme pe partea electrică
  • Rezervor de combustibil gol
  • Mașină blocată în șanț, noroi sau zăpadă
  • Bateri descărcată care nu răspunde la starter
  • Roata dezumflată
servicii de tractari auto